FF42D9FE-CBDD-46CB-9314-988D7AE5B06CEls dies 19, 20 i 21 de setembre el Dr. Ferrés Padró va ser un dels professors del segon “Curs Hands on en implantologia i cirurgia preprotèsica en cadàver” a l’Hospital Clínic de Barcelona. Aquest curs s’adreçava a professionals d’odontologia, cirurgia oral i cirurgia maxil·lofacial.
La rehabilitació dental de la cavitat oral mitjançant implants osteointegrats requereix coneixements quirúrgics i postodòncics. En situacions complexes o, fins i tot, en aquelles més habituals, és fonamental tenir un coneixement perfecte de l’anatomia i de les diverses tècniques quirúrgiques que, aplicades a la implantologia, ens permetran realitzar una rehabilitació adequada. Per aquesta raó, el curs es va centrar en conèixer l’anatomia quirúrgica del territori de la cavitat oral i regió maxil·lofacial, conèixer les diverses tècniques en cirurgia preprotèsica aplicades a la implantologia i les tècniques bàsiques i avançades per a l’augment  ossi i dels teixits tous de la cavitat oral.
Els assistents van poder gaudir de tres dies d’aprenentatge teòric i pràctic al Laboratori d’Anatomia de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona i aprofundir en els coneixements anatòmics i quirúrgics.