En el Palau de Congressos de Barcelona del 7 al 9 d’abril s’ha celebrat el Fòrum Dental del Mediterrani (FDM), que reuneix cada dos anys els professionals del sector, s’ha consolidat com una de les trobades de màxim interès en l’àmbit dental nacional. És una plataforma òptima per als professionals del sector dental, on es desenvolupen fòrums de debat, una àmplia exposició industrial, congressos i jornades científiques, així com un espai dedicat a la formació amb la realització de cursos dirigits per especialistes.

Presentacio Eduard Ferres i Oriol Porta

També s’ha celebrat el 10è Congrés Català d’Odontoestomatologia i les Jornades per Higienistes i Auxiliars de Clínica, tot l’equip de l’Insitut Ferrés Amat va assistir i participar.

Eduard Ferrés Amat i Oriol Porta Sanchez han presentat una comunicació póster al 10è Congrés Català d’Odontoestomatologia amb el títol: “Implante immediato post-extracción en zona estética con remodeliación del perfil de emergencia” .

La Dra. Elvira Ferrés Amat va dictar una conferència a les Jornades per Higienistes i Auxiliars de Clínica, el dissabte per la tarda, amb el títol “Patologia de la mucosa oral”.