El passat 30 de juliol de 2011 es van reunir més d’un miler de persones als jardins del Campus Sant Cugat de la Universitat Internacional de Catalunya, per celebrar la graduació d’Odontologia.

L’acte va estar presidit pel degà de la Facultat, el Dr. Miquel Cortada, qui va tenir unes paraules de felicitació i una sèrie de consells per als recentment graduats.

Els 200 alumnes de la Facultat d’Odontologia que han cursat el grau, màsters, residències clíniques i doctorats, van rebre el seu títol acompanyats per un centenar de professors.

Eduard Ferrés Amat es va llicenciar en aquesta graduació i va rebre el títol de les mans del seu pare, el Dr. Eduard Ferrés Padró, cap del Departament de Patologia Médico Quirúrgica i Implantologia Oral.

Després del lliurament de diplomes a tots els graduats i postgraduats, i els parlaments dels delegats de curs, el degà Dr. Cortada va clausurar l’acte desitjant sort als alumnes en les seves trajectòries professionals.

Seguidament la Tuna Universitària de Barcelona va dedicar unes cançons als alumnes, professors i la resta dels assistents.