El dissabte 1 d’octubre de 2011 es van celebrar les Jornades d’Actualització en Odontologia a la Universitat Internacional de Catalunya. La jornada, que va transcórrer al llarg del matí, va tenir com a objectiu actualitzar i adequar el coneixement i les habilitats d’odontòlegs, protèsics i higienistes.

A l’acte, hi van assistir nombrosos alumnes, antics alumnes de la UIC i professionals externs motivats per aquesta activitat, impulsada per la Facultat i dirigida pel Dr. Miquel Cortada.

El programa estava format per diverses sessions teòriques i pràctiques impartides per professors de la Facultat i també per experts del sector. Les sessions es van dividir en dos grups, unes anaven dirigides als professionals odontòlegs i unes altres al auxiliars i higienistes. Tot l’equip de l’Insitut Ferrés Amat va assistir i participar.

La Dra. Elvira Ferrés Amat va dictar una conferència en aquesta jornada, amb el títol: “Controversies i avenços en cirurgia oral i implantologia. Anestesia loco-regional en Cirugia Oral e implantologia”.

Al final de la jornada, es va fer un homenatge al Dr. Cortada com a antic degà, en el qual se li va lliurar un àlbum amb fotos signat pel personal de la Facultat d’Odontologia.