El passat 28 de novembre al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona va tenir lloc la primera Trobada Pediàtrica Solidària de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona.
L’equip de cirurgia maxil·lofacial de l’Institut Ferrés Amat va participar activament en la jornada científica i social mostrant els últims avenços mèdics i quirúrgics i, al mateix temps, col·laborant amb l’Obra Social de la Fundació.

Captura de pantalla 2014-12-21 a les 17.24.44El Dr. Eduard Ferrés-Padró juntament amb el Dr. Maher Atari va realitzar una comunicació oral de títol: “Obtención de DPPSC (dental pulp pluripotent stem cells) de la pulpa de terceros molares incluidos en pacientes pediátricos”. La Dra. Elvira Ferrés-Amat juntament amb la Dra.T. Pastor-Vera va realitzar una comunicació oral de títol: “Actualización en anquiloglosia. Tratamiento quirúrgico y rehabilitación funcional. Protocolo clínico de la FHNB”. I el Dr. Eduard Ferrés-Amat va realitzar una comunicació oral de títol: “Avances en estética de las rehabilitaciones orales sobre implantes”.