El 27 de juny, a la Facultad d’Odontologia de la UIC, s’ha celebrat l’acte acadèmic de la defensa de la Tesi Doctoral: “Estudio clínico, prospectivo, a boca partida y controlado sobre el diseño del implante, cónico vs cilíndrico, en el éxito de la carga inmediata mandibular”. Aquesta investigació clínica ha estat realitzada per el doctorand Gerard Torroella Saura a la Clínica Universitària d’Odontologia (CUO) de la Universitat Internacional de Catalunya i ha estat dirigida per el Dr. Eduard Ferrés Padró (Dpt. de Patologia Medico-Quirúrgica Oral), Dr. Josep Cabratosa Termes (Dpt. de Prostodoncia i Oclusió) i el Dr. Javier Mareque Bueno (Dpt. de Patologia Mèdico-Quirúrgica Oral).
foto(9)Dr. Josep Cabratosa, Dr. Eduard Ferrés Padró, doctorand Gerard Torroella i Dr. Javier Mareque. (Esquerra a dreta)

El Tribunal ha estat presidit per el Professor Agregat Dr. Federico Hernández Alfaro, Director del Dpt. de Patologia Mèdico-Quirúrgica Oral de la Facultat d’Odontologia de la Universitat Internacional de Catalunya, com a vocals el Professor Dr. José Luís Calvo Guirado, Prof. Titular d’Odontologia Integrada d’Adults de la Facultat de Medicina de la Universitat de Murcia i Director del Murcia Biomaterials & Implants Research Group (MBIRG), i el Dr. Jordi García Linares de l’Hospital Quirón de Barcelona.