El passat dijous 1 de maig l’Associació Bona Voluntat en Acció (BVA) va organitzar el I Torneig de Futbol Solidari a l’Associació de Personal de La Caixa. Més de 80 jugadors van participar al torneig en les dues categories: femenina i masculina i al voltant de 70 persones van assistir com a visitants i van gaudir de la jornada esportiva en un ambient lúdic i festiu.

L’Institut Ferrés Amat va fer la donació d’un val per una Higiene Bucal gratuïta al seu centre per la Rifa Solidària que es va realitzar a través de les diferents activitats del torneig. A més a més, en el sorteig es van oferir més de 50 regals de diverses marques i botigues que també van voler col·laborar amb la causa.

L’objectiu del torneig era recaptar fons per als projectes socials de l’ONG. Finalment, es van aconseguir 2.400 € que aniran directament destinats a Bona Voluntat en Acció. Com ja coneixeu, Bona Voluntat en Acció fa més de 17 anys que treballa en benefici de les persones en risc d’exclusió social del nostre entorn i amb el suport i ajut d’empreses, es fa possible que el projecte pugui seguir endavant per seguir treballant plegats en un món més just i digne.