L’equip d’IFA va participar intensament els passats 22, 23 i 24 de maig en el darrer Congrés de les Societats Espanyola i Portuguesa d’Odontopediatria i en la II Reunió Ibèrica d’Odontopediatria amb els serveis d’odontopediatria, logopèdia, odontologia juvenil i cirurgia oral i maxil·lofacial de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona. En total s’han presentat 2 comunicacions orals, 4 pòsters i una ponència.

Captura de pantalla 2014-06-04 a les 19.55.58

El Dr. Eduard Ferrés Amat ha defensat una comunicació pòster sobre odontomes titulat: ODONTOMA COMPUESTO Y COMPLEJO, TRATAMIENTO QUIRÚRGICO Y ESTUDIO ANATOMOPATOLÓGICO. A PROPÓSITO DE UN CASO. A més a més va col·laborar en una comunicació oral i en 2 comunicacions pòster.

image(1)

La Dra. Elvira Ferrés Amat, membre del Comitè Organitzador del Congrés, ha estat tribunal d’una de les sessions de comunicacions orals. Ha defensat una comunicació oral titulada:TRAUMATISMOS EN LA DENTICIÓN TEMPORAL ATENDIDOS DE URGENCIAS EN EL SERVICIO DE ODONTOPEDIATRIA DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL DE NENS DE BARCELONA . També  ha col·laborat en una altra comunicació oral sobre càries infantil i en 4 comunicacions pòsters.

El pòster presentat que té per títol: FERULIZACIÓN CON  “TITANIUM TRAUMA SPLINTEN 28 CASOS DE TRAUMATIMOS EN DENTICIÓN DEFINITIVA,  ha guanyat el Premi Juan Pedro Moreno al millor pòster.

Captura de pantalla 2014-06-04 a les 19.55.18

El Dr. Eduard Ferrés Padró amb el Dr. Maher Atari van presentar el dissabte al matí una ponència sobre les seves investigacions sobre Medicina Regenerativa. El títol d’aquesta ponència va ser: OBTENCIÓN DE DPPSC (DENTAL PULP PLURIPOTENT STEM CELLS) DE LA PULPA DE TERCEROS MOLARES INCLUIDOS Y LAS LÍNEAS ACTUALES DE INVESTIGACIÓN.

Captura de pantalla 2014-06-04 a les 19.56.04